Qui sóc

Ariadna D’Ocon — Quiropràctica

Sóc l’Ariadna D’Ocon, nascuda a Barcelona. Em vaig graduar Cum Laude al Barcelona College of Chiropractic (BCC) on hi vaig estudiar el Títol Superior de Quiropràctica, i on vaig adquirir el Màster en Quiropràctica de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Sóc la sòcia número 1419 de l’Asociación Española de Quiropráctica (AEQ), que és la institució que regula als quiropràctics amb formació universitària, acreditada pel European Council on Chiropractic Education (ECCE). Tanmateix, formo part de la International Chiropractic Pediatrics Association (ICPA) i estic especialitzada en l’atenció quiropràctica per a embarassades, nadons i nens. Actualment estic acabant un postgrau de certificació de pediatria de 200 hores.

Gràcies als meus estudis musicals de piano, vaig conèixer la Quiropràctica als 15 anys per “culpa” dels mals d’esquena i les males postures tocant el piano. Gràcies a això, vaig entendre que la Quiropràctica anava més enllà de reduir els mals desquena, sinó que també em permetia tenir una millor concentració i actuació a l’escenari.

Actualment, segueixo compaginant les meves dues grans passions: la Quiropràctica i la música, cantant regularment a un cor semi-professional. A més, la meva tesi final va estar enfocada a la millora de la capacitat pulmonar dels cantants amb l’atenció Quiropràctica.

Amb tots els estudis, sé que la salut ve des de dins. El cos és intel·ligent i sense interferències és capaç de funcionar perfectament, tal i com està dissenyat per fer-ho. Només cal reconnectar-lo! Per això em dedico a cuidar a famílies senceres; les ajudo a arribar al seu òptim nivell de salut, a través d’un sistema nerviós lliure d’interferències i una columna vertebral alineada.

Recentment, m’han concedit el premi de Quiropràctica de lAny 2018-2019 en agraïment a la meva visió i suport al Barcelona College of Chiropractic.

Barcelona College of Chiropractic

Asociación Española de Usuarios de Quiropráctica

Asociación Española de Quiropráctica

International Chiropractic Pediatrics Association